Iuliana Tudor: ”Mergeți și tăiați lemne!”

Iuliana Tudor, 44 de ani, este mereu cu zâmbetul pe buze pe micul ecran sau la diverse evenimente, dar realizatoarea emisiunii ”Vedeta populară” de la TVR 1 nu a avut numai momente senine în viața ei.

Mai ales că și mama ei a trecut în copilăria ei prin probleme mari medicale. La rândul ei, ea însăși a avut o cădere într-un moment important al existenței sale.

”Am luat-o de la zero”

În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, vedeta TV a făcut confesiuni. A avut și ea probleme de sănătate, din cauza stresului și a suprasolicitării fizice la emisiunea ”O dată-n viață”, a renunțat pentru un an la televiziune, în 2004.

Apăruse informația la acea vremea că ar avea leucemie, dar prahoveanca a explicat situația: ”A fost un diagnostic pus greșit de media, se mai întâmpla atunci. A fost dureros, eram însărcinată, felul în care s-a scris, puteam să pierd copilul…

Nu cred că mai e un apetit pentru zona cu iz monden, s-a cam săturat lumea. Atunci, am avut parte de o resetare totală, am gândit și regândit tot drumul de atunci, am avut o cădere, am luat-o de la zero, am renăscut cumva altfel. A fost momentul meu de cotitură”, a mărturisit Iuliana, care a fost implicată în mai multe campanii pe partea de Oncologie.

Povața Margaretei Pâslaru

O vizită, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, înaintea Crăciunului trecut, la Spitalul ”Fundeni”, a impresionat-o profund. Și i-a servit o lecție de viață pe care a dorit s-o împartă și cu simpatizanții ei.

”Am fost lunile trecute la ”Fundeni”, pe etajul acela, unde sunt copiii bolnavi de cancer. E un exercițiu pentru orice om care spune că are probleme. Și mergi pe acel etaj și vezi copiii ăia legați la perfuzii, la aparate, părinți distruși, pentru care nu mai există altă cale, locul acela este rai și iad în același timp. După acea vizită, mi-am propus să mă implic în orice cauză.

Ca oameni publici, tot ceea ce primim ca glorie, de la succesele noastre, trebuie să întoarcem către comunitate. Spunea Margareta Pâslaru: ”Mi-am făcut un nume, acum folosesc numele pentru oameni””, a comentat vedeta de televiziune.

Munca fizică de la sat

Iuliana a copilărit la țară. Chiar a făcut o paralelă a celor două lumi: ”La sat, când ai probleme, te duci tai niște lemne. De aceea omul de la sat nu are probleme cu mintea! E în echilibru.

De dimineață, de când s-a trezit, are o singur țintă: animale, pământ, casă, familie. Dacă stăm conectați la telefoane, ținta dispare. Mergeți și tăiați lemne sau săpați pământul!”.

Citește și

Polonia: ”Putin spre Varșovia, București”