--> -->

Iulian Roșu: ”Zici că sunt pensionar”

Dinamo a remizat, 3-3, în ultimul meci al anului 2022, cu Unirea Slobozia, în Cupa României. Și a încheiat sezonul de toamnă la două puncte de locurile de play-off, mai sunt trei etape de disputat la începutul lui 2023.

Uită când reîncepe campionatul

Adică la finalul lunii februarie! Atunci va reîncepe eșalonul secund, o pauză uriașă în contextul fotbalului actual.

Liga 2 a luat pauză până la finalul lunii februarie 2023. Iulian Roșu, cel mai în formă fotbalist al lui Dinamo, nu e de acord cu sistemul competițional.

Trei jucători vor fi absentați la prima confruntare a anului viitor, cu Unirea Constanța, după cartonașele roșii de azi: fundașii Bena și Amzăr, atacantul Alexandru Pop.

”Am fi vrut să mai jucăm acum câteva meciuri”

”Ce să mai spun? Suntem destul de dezamăgiți. Ne așteaptam să obținem un rezultat bun, mai ales după cum a decurs prima repriză. Ne-am trezit egalați, cu jucători eliminați, cu penalty ratat. S-a acumulat multă frustrare în partea secundă. Ne-a luat puțin valul. Cred că am dat dovadă de caracter, n-am plecat din Cupă fără punct.

Am fi vrut să mai jucăm câteva meciuri acum. Eram într-o perioadă foarte bună. Stăm trei luni pe bară… zici că sunt pensionar, stau acasă și mă uit la meciuri.

Pentru mine e o mândrie cum ne prezentăm. Sper să prindem play-off-ul! Am mare încredere în această echipă. Nu ne vedea multă lume în cursă. Presiunea e pe cei din față. Nu e nimic jucat, trebuie să fim liniștiți”, a spus Iulian Roșu.

Citește și

Cârțu l-a făcut praf pe Rădoi: ”Bă, băiatule! Nu vii tu să-mi spui că mă uit la alt joc”