--> -->

Iulian Roșu, ferm: ”Venim!”

Iulian Roșu a fost jucătorul meciului cu FC Brașov, partidă câștigată de Dinamo cu scorul de 2-0. În prima repriză a scos un penalty după un duel cu Ivan Fustar, transformat de Vasile Buhăescu, iar în partea secundă a închis jocul cu o execuție de excepție.

Mijlocașul de 28 de ani are un titlu cu FCSB, un altul cu Astra, a jucat și la Rapid, dar și la nivelul ligii secunde, a adunat două goluri în 7 etape de Liga 2 în actuala ediție. În ultima lună, a devenit unul dintre cei mai buni dinamoviști.

”Am fi fost în primele trei echipe”

”Pentru a mai spera la play-off trebuia să câștigăm la Brașov și am făcut-o. Am dominat jocul cap-coadă și suntem fericiți că am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente. Din păcate avem «ancora» de la începutul sezonului, atunci când am pierdut cinci jocuri din șapte meciuri și de atunci ducem o muncă de recuperare. Mai avem trei finale de jucat anul viitor și vom pregăti aceste meciuri cu multă încredere.

Chiar dacă suntem pe locul 8, Dinamo vine tare din spate! Dacă începeam sezonul cu jocul de acum, eram în primele trei echipe din Liga a 2-a. Eu mă bucur că Dinamo începe să arate din ce în ce mai bine și îi facem pe suporteri fericiți. Victoria asta este și pentru ei. Pe mine chiar m-au impresionat fanii lui Dinamo.

Până să vin la Dinamo aveam o percepție greșită și vă spun că la înfrângeri niciodată fanii nu ne-au certat. Mesajul galeriei a fost mereu să ținem capul sus și să luptăm mai departe. Nu sunt probleme financiare la Dinamo, noi suntem mulțumiți”, a spus Roșu.

Ovidiu Burcă: ”Iulian Roșu este atipic pentru jucătorul român, disciplinat, harnic și foarte educat”

Iulian Roșu este revelația echipei Dinamo în acest final de an.

După o primă parte de sezon în care a fost utilizat puțin, acesta a primit în ultimul timp mai multă încredere din partea lui Ovidiu Burcă.

În ultimele patru jocuri a înscrie în trei dintre partide. Prima reușită a avut-o în eșecul cu Sepsi OSK (scor 2-3), din Cupa României, iar în campionat a marcat cu CSC Dumbrăvița (scor 4-1) și acum, cu FC Brașov (scor 2-0), în care a și fost omul jocului.

În acest sezon de Liga 2 are 7 meciuri disputate pentru Dinamo, în trei a intrat ca titular, are 300 de minute adunate și 2 goluri înscrie.

”Iulian Roșu este un copil cu o mentalitate extraordinară. El este atipic pentru jucătorul român, disciplinat, harnic și foarte educat.

Îl știu din perioada în care l-am avut la Rapid, iar acum drumurile noastre s-au întâlnit la Dinamo. El încă nu și-a atins potențialul maxim și sper ca aici, la Dinamo, să-i oferim tot ceea ce are nevoie pentru ca el să atingă potențialul maxim”, a spus Burcă despre Iulian Roșu la finalul meciului de la Brașov.

Citește și

Gigi Becali o apără pe femeia care l-a denunțat pe preotul Visarion Alexa: ”Bine”