Iulian Bulai: ”PNL caută o nouă propunere de premier. Fără noi nu se poate”

Spiritele s-au întărâtat pe scena politică românească. Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a anunțat că PNL a început deja să caute înlocuitor pentru Florin Cîțu, după ce alianța USR-PLUS a spus clar că nu îl mai susține pentru funcția de premier.

Bulai a precizat, miercuri seara, că USR-PLUS nu va mai continua să lucreze cu Cîțu premier și că nu există o altă variantă.

”Știu că sunt discuții în PNL pentru a face o nouă propunere ca premier. Înțeleg că sunt consultări, așteptăm un nume care să fie propus ca să conducem țara. Așteptăm un premier legitim, plin de respect și de comunicare față de toți partenerii de coaliție. Nu există această opțiune pe masă, iar fără noi nu se poate. Ori dau țara pe mâna PSD, trebuie să aleagă.

Mergem înainte, ne descurcăm fără Cîțu. Nu renunțăm, nu dăm înapoi, așteptăm propuneri de la PNL pentru un nou premier. Nu există plan B, Cîțu nu mai poate fi premierul României. Domul Cîțu nu e indispensabil, sunt atâția oameni în PNL care pot veni și gestiona această situație. PNL are mulți oameni valoroși pe care îi poate nominaliza, în momentul de față, ca premier.”, a declarat Iulian Bulai la România TV.

Citește și

Denise Rifai sedusă de Florin Cîțu: ”Cel mai bun ministru al Sănătății”. Îi demolează pe cei de la USR