--> -->

Iulia, iubita secretă a lui George Simion

Politicianul George Simion (35 de ani) și-a prezentat de 8 martie iubita secretă. Femeia cu care liderul AUR a anunțat că se va căsători în acest an.

La 35 de ani, George Simion este liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), împreună cu Claudiu Târziu. Născut la Focșani, Simion a urmat cursurile Colegiului Gheorghe Lazăr din Capitală, după care a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității București.

Ulterior, actualul politician a bifat și cursurile pentru masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea ”Crimele comunismului” (2008-2010). În 2019, Simion a publicat volumul ”Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, în care autorul adună mai multe impresii despre liderii politici autohtoni.

”La momentul potrivit”

Încă de anul trecut, George Simion a dat detalii despre iubita lui, dar foarte puține, afirmând doar că și-a stabilit nunta pentru 2022. Însă a dorit să-și țină iubita departe de ochii indiscreți ai lumii.

”Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi…Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit”, a comentat politicianul.

Iulia, iubita secretă a lui George Simion a terminat Dreptul și lucrează pe post de controlor financiar.

Total neașteptat, pe 8 martie 2022, George Simion și Iulia au apărut împreună într-o postare de pe rețelele de socializare, adunând repede mii de like-uri venite mai ales din partea susținătorilor Alianței pentru Unirea Românilor.

Conform informațiilor FANATIK, viitoarea mireasă a lui George Simion a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București.

”Vreau șase copii”

În paralel cu studiile, între 2014 și 2018, Iulia a și lucrat în mai multe multinaționale, fiind analist. Apoi, în 2018, iubita lui Simion a ajuns controlor financiar la o mare societate de asigurări, unde a stat până în vara lui 2020.

Din iulie 2020, Iulia s-a transferat la o cunoscută societate cu sediul central în Franța, unde îndeplinește rolul de controlor financiar. Interesant de menționat este și aspectul că George Simion a anunțat deja unde va face nunta, în localitatea vâlceană Măciuca.

”Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a completat Simion.

Ideea de familie este una de bază pentru George Simion, care a declarat în repetate rânduri că a ajuns în prim planul vieții publice autohtone doar cu sprijinul celor dragi, mama, tata, sora și bunicii lui.

Și el are părinți economiști

”Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!

Ambii părinți sunt economiști, ne-au crescut în București, mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. Ai mei s-au cunoscut când făceau ASE-ul în București. Mama, săraca, îmi tot spune: ”Hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal?”

Tata s-a pensionat pe caz de boală, a lucrat la BRD și când au venit francezii n-a mai corespuns criteriului de vârstă. Fac parte dintr-o familie normală, cum sunt alte sute de mii de familii din România”, a dezvăluit liderul AUR în fața susținătorilor lui amănunte neștiute din viața de familie.

Citește și

Ciucă amenință: ”Nu permitem!”