--> -->

Iulia Albu a povestit cum a fost jefuită în toiul nopții: „Am dat explicații, în pijamale, ca să nu zic în bikini”

Iulia Albu a vorbit despre un moment din viața ei care a marcat-o foarte mult și despre care a evitat să dea detalii până acum.

Fosta soție a lui Mihai Albu a fost jefuită și a fost nevoită să sară pe geam, pentru a putea merge împreună cu prietena ei la poliție. Iulia Albu a povestit cum a fost jefuită în toiul nopții, acesta fiind unul dintre momentele cele mai grele din toată viața sa.

Iulia Albu: „Am sărit pe geam”

Iulia Albu era cazată într-o casă de oaspeți alături de o prietenă, ele lucrând la un proiect. La un moment dat cele două au auzit zgomote în jurul orei 1:00 după miezul nopții și erau convinse că în casă a intrat un hoț.

„Noi două am sărit pe geamul unei case, la 01.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți.

Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi. Și am sărit pe geam. Era un parter înalt”, a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.

Ce-au descoperit polițiștii

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, au descoperit că într-adevăr în casă încercase să intre cineva.

„Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini. A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a continuat Iulia Albu.

Altfel de momente

Iulia Albu a participat la show-ul de la Antena 1, ”Asia Express”, împreună cu iubitul ei, Mihai Alexandru, dar pe care îl alintă Mike.

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, le-a spus Iulia Albu fanilor, potrivit fanatik.ro.

Vedeta mărturisește că iubitul ei i-a dat curajul pentru a participa la această emisiune, iar indiferent de partenerul pe care l-ar fi avut, experiența ar fi fost foarte grea pentru ea. „O provocare ar fi fost indiferent ce partener aș fi avut pentru acest proiect. Faptul că l-am avut partener pe Mike a fost o oportunitate care mi-a dat curajul și momentum-ul pentru a lua deciziile corecte”, a mai transmis Iulia Albu.

Citește și

Alți patru artiști care au cântat la UNTOLD au fost amendați de Jandarmerie. Reacția lui Gheboasă: „Nu plătesc”