--> -->

Iubitul Elenei Udrea: ”Încalcă Constituția”

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, tatăl fetiței de trei ani a fostului ministru, oferă o primă reacție după ce ÎCCJ a respins contestația în anulare în dosarul Gala Bute și a stabilit că femeia trebuie să se întoarcă în închisoare.

Alexandrov vorbește despre ”execuția Elenei Udrea” și acuză judecătorii de la ÎCCJ de încălcarea Constituției. Iubitul Elenei Udrea cere excluderea din magistratură a celor patru ”magistrați criminali”.

”Execuție”

”Sunteti multi cei care ne-ati dat mesaje de incurajare, si apreciez din suflet ca va ganditi atat la noi, cat si la fetita noastra de 3 ani.

Si pentru asta, va multumim!

Presa a dorit o reactie din partea mea, asa ca voi scrie cateva randuri despre EXECUTIA ELENEI UDREA:

Trăim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.

Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, desi in TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

”Inchizitorii nu vor scăpa de justiția divină”

Astfel, ICCJ incalca Constitutia Romaniei, dand curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei. Presedintele completului de judecata Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATA cauza, dar ceilalti magistrati criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALA, trebuie exclusi din magistratura.

La final, i- aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-as dori niciunuia dintre voi, sa simta copiii vostri durerea pe care o simte fetita mea, ca i-ati luat mama abuziv de langa ea, pentru a doua oara! 2018 Costa Rica va spune ceva? Dupa 3 luni de puscarie, ati eliberat-o tot prin decizia voastra, a fost o greseala, o eroare, nu? Si daca nu aveti copii, v-as dori sa aveti cat mai multi, sa simtiti si voi iubirea adevarata dintre un parinte si propriul copil.

PS: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veti scăpa niciodată, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi!

(multumesc tuturor celor din presa care au stat zile in sir la poarta, ca nu au pus presiune pe mine, cand eram cu fetita in drum spre gradinita)

“Viața-i luptă, deci te luptă””, a scris Adrian Alexandrov pe Facebook.

Elena Udrea a fugit, dar a fost prinsă

Elena Udrea a plecat în Bulgaria în ziua în care ÎCCJ a respins contestația în anulare la sentința din dosarul Gala Bute. Sâmbătă, Judecătoria din Blagoevgrad a decis sâmbătă extrădarea Elenei Udrea în România.

Decizia de extrădare a fost luată de Judecătoria din Blagoevgrad în baza mandatului european de arestare. Elena Udrea a decis să facă apel la Curtea de Apel din Sofia. Data apelului a fost stabilită pentru 14 aprilie.

Fostul ministru român a depus la instanța din Blagoevgrad și o cerere de azil politic în Grecia.

Citește și

Stolojan și alianța PNL-PSD: ”Bateți în lemn”