--> -->

Iubita lui Putin, dezlănțuită: ”N-au dovadă”

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care președintele Vladimir Putin ar avea mai mulți copii, s-a dezlănțuit după deciziile care au fost luate împotriva Rusiei!

Presa din străinătate scrie de mai mult timp că președintele rus Vladimir Putin ar avea o relaţie secretă cu gimnasta de 38 de ani, iar cei de la pagesix.com au informat că femeia ar fi cu cei patru copii undeva în Elveția.

Președintele Rusiei a refuzat să vorbească despre viața sa privată de fiecare dată când a fost chestionat de jurnaliști. ”Țarul” de la Kremlin, în vârstă de 69 de, ani s-a limitat la a vorbi despre lucruri care țin de funcția pe care o deține.

Fostă campioană olimpică s-a retras, la rândul ei, într-un loc liniștit, departe de ochii lumii.

Ea a urmărit, totuși, conflictul izbucnit în Ucraina la comanda lui Vladimir Putin. Și a și reacționat public! După cum era de așteptat, fosta gimnastă i-a luat partea președintelui Vladimir Putin.

”Atitudinea față de Rusia este rușinoasă”

Presupusa iubită a lu Vladimir Putin, Alina Kabaeva, 38 de ani, este de părere că atitudinea de care au dat dovadă organizațiile sportive față de Rusia este cea mai rușinoasă pagină din istoria sportului mondial.

Declarațiile campioanei olimpice vin la scurt timp după ce Comitetul Olimpic Internațional le-a indicat federațiilor sportive internaționale să îi împiedice pe sportivii ruși și belaruși să participe la competiții internaționale.

”Cred că nu a existat niciodată o pagină mai rușinoasă în istoria sportului mondial. Conducerea multor organizații sportive internaționale a fost angajată în afaceri complet nesportive de mult timp și sub diferite pretexte”, a declarat presupusa iubită a lui Putin, conform publicației tass.ru.

Același discurs

Pe 2 martie, Comitetul Paralimpic Internațional a permis sportivilor ruși să participe la Jocurile de la Beijing, dar și-a schimbat decizia la o zi distanță și a retras admiterea.

””Preocuparea” lor pentru lume este la fel de ipocrită ca lupta pentru un sport curat. Nu și-au făcut griji și nu au scos din competiție nicio țară care a participat la distrugerea a sute de mii de civili din Iugoslavia, Irak, Libia, Siria.

Dar oficialii din sport au fost foarte supărați când Rusia a decis să protejeze Donbasul și Lugansk de naziști”, a completat gimnasta rusă.

Cine este Kabaeva

Fosta gimnastă Alina Kabaeva a reprezentat Rusia în competițiile internaționale. Presupusa iubită a lui Putin a obținut performanțe uimitoare. Ea are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene.

Rusoaica în vârstă de 38 de ani s-a bucurat mult timp de atenția publicului ca gimnastă, model, politician și mogul de mass-media.

Alina a pășit pentru prima dată într-o sală de gimnastică pe vremea când avea numai trei ani. Forța, flexibilitatea și îndemânarea ei cu mingea i-au adus foarte multe laude. Despre iubita lui Vladimir Putin s-a spus la un moment dat că ar fi ”cea mai suplă femeie din Rusia”.

Citește și

Părintele Vasile Ioana despre război: ”Avem o șansă uriașă”