--> -->

Își scot ochii pe donații! Replică acidă a lui Becali pentru Rotaru: ”A apărut peste noapte”

Pandemia de coronavirus nu a îndepărtat orgoliile oamenilor din fotbalul românesc. În plină carantină, șefii cluburilor importante din țară găsesc motive să se contreze, pe teme diversificate. Gigi Becali a avut o reacție după ce Mihai Rotaru a avut o intervenție la DigiSport vizavi de modul cum sunt ajutorați cei ce au nevoie în aceste zile.

”Sunt atât de supărat de ceea ce se întâmplă în țară în aceste zile încât chiar nu am chef să mă cert cu acest Rotaru apărut peste noapte în fotbal. Să fie sănătos, că nu eu am intrat în fotbal direct cu o echipă în liga secundă! Suntem în postul Paștelui, mai bine ne-am da mâna toți oamenii cu bani din România ca să ajutăm spitalele. N-o să mă opresc cu donațiile și voi ajuta cât pot de mult. O fac din dragoste pentru poporul meu”, a explicat Becali la Prosport.

Vineri seară, într-una din limitatele sale apariții în media, Rotaru a dezvăluit că și el a ajutat diverse unități medicale. ”Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator? Ați auzit de vreo donație pentru spitalul ”Victor Babeș” din Craiova? Știați că cineva a dat bani pentru spitalul de copii? Mi-ar fi rușine să mă apuc la TV să zic că am făcut donații”, a reacționat șeful oltenilor.

Citește și

Cum ar fi?! Djokovic, dorit de o echipă din Capitală