--> -->

Ironii la adresa lui Dinamo: ”Dacă au ajuns”

Dinamo se pregătește să joace cel mai important ”campionat” – play-out – din istoria grupării, având în vedere situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

Roș-albii afirmă că pot evita și barajul, dar realitatea contrazice niște declarații superoptimiste.

Una dintre posibilele adversare de la baraj este Concordia Chiajna, echipă ce s-a despărțit de Claudiu Niculescu, condusă de un fost dinamovist, Cristi Tănase. Care l-a recomandat pe Chesneau ”câinilor”, portarul de râs din meciul cu CSU Craiova (1-6).

”Cred că va fi la baraj”

Președintele Chiajnei, Cristian Tănase, crede că ilfovenii ar avea șanse mici de promovare contra lui Dinamo, un club de mare tradiție.

Chiar dacă Dinamo încă mai trage speranțe la salvarea directă de la retrogradare, cluburile din Liga 2 se așteaptă să-i înfrunte pe alb-roșii la barajul de promovare/menținere în Liga 1, programat în dublă manșă, pe 22-29 mai.

”Dinamo se află într-o situație delicată și cred că va ajunge la baraj. Nu văd cum ar mai putea urca pe locul 12. În play-out îi va fi și mai greu”, consideră Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, locul 4, în liga secundă.

”Toți se gândesc de ce să intre Chiajna și să nu rămână un club de tradiție”

Oficialul care a avut 20 de ani cartea de muncă în Ștefan cel Mare și este membru DDB ar dori să evite un baraj cu Dinamo.

”Nu mi-aș dori să ajungem la baraj, mai ales cu un club de tradiție precum Dinamo. Atunci, clar trendul va fi către tradiție. Toată lumea și-ar dori asta. Toți gândesc de ce să intre Chiajna și să nu rămână un club de tradiție? De ce să intre Chiajna, un club curat, fără datorii, ce să caute în Liga 1?

Să stea cluburile care au probleme, care sunt în insolvență, cluburile cu suporteri. Suporteri care să numească antrenorii. Dacă au ajuns suporterii să numească antrenori și angajați în club, mai bine să n-am suporteri! De genul ăsta mă refer”, a explicat ironic Tănase, pentru GSP.

”Oricum, cred că Chiajna are mai multe șanse să promoveze direct în Liga 1 decât Dinamo să se salveze direct de la retrogradare”, a mai punctat șeful divizionarei secunde.

Citește și

Cristi Minculescu, amintiri: ”Mă, e cam tare!”