Ironii între rivali în ziua derby-ului: ”Sunt curios ce le-a zis Claudiu Răducanu, e așa simpatic”

Derby-ul FCSB – Dinamo începe astăzi, la ora 21:00, pe Arena Națională, un meci așteptat de către suporterii ambelor formații, cele 3 puncte puse în joc fiind urmărite de ambii rivali ca să-și revină în clasament.

În perioada în care FCSB nu avea rezultatele așteptate de către fani, cei din galeria roș-albaștrilor au decis ca jucătorii să fie motivați de fostele glorii. Rică Neaga și Claudiu Răducanu au discutat cu fotbaliștii vicecampioanei.

Florin Prunea a comentat episodul respectiv, iar fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale a precizat că e curios să afle ce a discutat Claudiu Răducanu cu cei din lotul FCSB.

Acum în vârstă de 44 de ani, Răducanu a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai trupei din Ghencea. A jucat în 106 meciuri, a înscris 58 de goluri, a câștigat un titlu de campion, o Supercupă și a fost golgheterul ediției 2002 – 2003.

Întâlnirea dintre Claudiu Răducanu și fotbaliștii FCSB s-a petrecut în urmă cu o lună, când urma meciul cu Gaz Metan Mediaș. Efectul a fost cel scontat, trupa pregătită atunci de Dinu Todoran câștigând cu 2-1 duelul cu ardelenii.

”Cu siguranță te montează când vorbesc suporterii cu tine, dar sunt curios ce le-a spus Claudiu Răducanu…chiar sunt curios….că e ca și câștigat meciul? Așa cum ne spunea nouă Florin Halagian, Dumnezeu să-l ierte!…luptăm, luptăm și câștigăm. Serios acum, chiar sunt curios…când s-a dus el la ei, ce le-a zis?! El e așa simpatic! E bine că suporterii bagă în seamă foștii jucători” a spus Florin Prunea la ProSport Live.

Claudiu Răducanu e recunoscut pentru ”perlele” sale, fostul atacant al echipei roș-albastre având porecla ”Blocnotes”. El le-ar fi spus colegilor: ”Cum să nu locuiesc într-un blocnotes, dacă îmi dă clubul aşa ceva?!”. Apoi, într-o zi călduroasă de august, a reacționat în fața colegilor: ”Mă, cine mai e și Canicula ăsta, am văzut la televizor că face victime multe, că omoară oamenii!”.

Vivi Răchită, fost său coleg, povestea un episod amuzant cu Claudiu Răducanu: ”Am încercat şi pe Claudiu Răducan să-l fac să citească, aveam o carte cu 1.800 de pagini şi Claudiu a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat (n.red. – râde). Cu el era ma greu cu cititul, era un băiat extraordinar, dar la el era mai greu…Claudelul era un izvor nesecat de perle, un caracter şi un marcator extraordinar”.

Citește și

Sorin Cîmpeanu: ”Părinții pot participa la festivitățile noului an școlar, dar recomand asta”