--> -->

Ironie: ”Uhrin are mulți ”lovini” angajați”

Dinamo a schimbat în această săptămână pe Flavius Stoican cu Dusan Uhrin, iar al treilea mandat al cehului nu a fost întâmpinat cu multă bucurie de către rivalii clubului din Ștefan cel Mare.

Cehul a semnat contractul cu bucureștenii, după mai multe zile de negocieri și tergiversări, dar situația este calmă acum din acest punct de vedere, iar Uhrin va sta mâine seară pe banca roș-albilor.

Dușan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi prima conferință din al treilea mandat la ”câini”, iar Ionel Culina, ofițerul de presă al echipei, a avut un mesaj ironic pentru Florin Lovin.

I-a dat ”decisiva”

Fostul mijlocaș de la FCSB și Astra a avut un discurs dur la adresa antrenorului ceh de 54 de ani, iar azi a fost taxat de rivali.

”Aș vrea să clarificăm un subiect. Dusan Uhrin nu a venit pentru bani la Dinamo. Dusan Uhrin are foarte mulți «Lovini» angajați în Cehia și nu e cazul să răspundem specialiștilor din fotbal”, a spus Ionel Culina în conferință.

Printre alte afaceri, Uhrin are un hotel-spa în Cehia, în apropiere de celebra stațiune Karlovy Vary.

”Vine a 50-a oară la Dinamo! Ori ești mort de foame, ori n-ai ce face!”

Recent, Florin Lovin (40 de ani) a criticat decizia cehului de a se întoarce în Ștefan cel Mare pentru un nou mandat.

”Eu nu înțeleg cum un antrenor ca Uhrin poate să se întoarcă a cincizecea oară la Dinamo cu problemele care sunt. Ori ești mort de foame acasă, ori n-ai ce face! N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de față. Ok, n-ai nicio ofertă, dar nu te-ai săturat?

Știi bine cum te tratează lumea, știi bine că îți iei banii o dată la nu știu cât timp, știi bine că sunt probleme zi de zi, n-ai echipament, n-ai hotel, n-ai mâncare, n-ai bază.

Dacă îmi spune cineva mie că acest om vine la Dinamo pur sportiv, pentru a se gândi la binele echipei, nu știu… probabil primește niște bani care nu se văd”, a spus Florin Lovin, la Pro X.

Citește și

Zelenski, sfat să accepte condițiile Rusiei