Wave Resort

Ironie pentru adversari și un detaliu evidențiat de Iuliu Mureșan: ”Sare la un milion de euro”

Dinamo a învins pe FC Voluntari cu scorul 3-2 în prima etapă a Ligii 1, după un hattrick al lui Sorescu, ilfovenii rămânând cu declarațiile tupeiste dinaintea partidei, când mijlocașul Robert Ion, împrumutat de la FCSB, a comentat: ”Vreau să învingem neapărat, dacă putem, chiar să le dăm 9 goluri”.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al roș-albilor, a reacționat ironic vizavi de această afirmației: “Eu interpretez că e o nouă victorie pentru Dinamo, cred că la asta s-a referit acel jucător când a spus ”nouă””.

Oficialul ”câinilor” i-a lăudat pe elevii lui Dario Bonetti. “Sunt jucători esențiali pentru Dinamo. Sunt Sorescu, Anton care a făcut tot jocul cât a putut fi pe teren după accidentare, dar și alți jucători ce au făcut sacrificii enorme. Avem 3-4 jucători care pot rezolva orice meci.

Dacă mai dă 2-3 goluri în meciul următor, sare la un milion de euro. Dar va fi foarte greu la Craiova, echipă bună, cu spectatori care vor susține formația gazdă, plus că avem crampe musculare, întinderi musculare, nu ne îmbătăm cu apă rece.

Eu am fost destul de mulțumit de Giafer, primul meci în care a jucat ca debutant în Liga 1. Da, a greșit la un gol, în care nu am înțeles cum adversarul a centrat atât de ușor”, a mai spus Mureșan.

Citește și

Reacția lui Piedone după stenogramele DNA: ”Un spirit de glumă în stilul meu caracteristic”