--> -->

Irobiso l-a salvat pe Torje. Gabi: ”Îmi asum”

Dinamo a remizat, scor 1-1 cu UTA, acasă, în ultimul meci din play-out, cele două echipe adunând trei remize în actuala ediție în confruntările directe.

Roș-albii se pregătesc acum pentru barajul de menținere în Liga 1, se prefigurează un duel cu frații de la U Cluj, primul meci week-end-ul viitor. ”Câinii” au adunat patru meciuri la rând fără eșec, trei victorii și această remiză.

Irobiso a salvat ce au stricat Torje și Aloe

În prima parte, Torje a greșit o minge la mijlocul terenului, Aloe a avut un marcaj deficitar, iar Cardoso a profitat și a înscris printre picioarele lui Eșanu. Bucureștenii nu au jucat rău, au reușit în cele din urmă să egaleze pe final de partidă, Irobiso punctând din pasa lui Bordușanu.

Irobiso a demonstrat încă o dată că și-a depus candidatura pentru a fi titular și în meciurile de baraj, el venind după trei etape de suspendare. Totuși, cazul său va fi masa Comisiei de Disciplină a FRF, întrucât forul federal s-a sesizat vizavi de anumite declarații ale nigerianului.

Torje: ”Am încercat să evit un cartonaș galben”

La finalul partidei, Torje a declarat că echipa vrea să iasă cu capul sus după baraj.

”Ultimele patru meciuri au fost rezultate pozitive. Și azi se putea mai mult. Mi-a asum greșeala, am încercat să evit să iau cartonașe galbene. Și Mirko Ivanovski s-a accidentat…

Vor fi două meciuri grele. Importante este această dublă de baraj, cred că se va juca sâmbăta viitoare. Trebuie să fim concentrați sută la sută și să arătăm ca o echipă care merită să rămână în prima ligă. A fost un sezon foarte prost. Nu poți spune ceva bun sau bunicel.

Trebuie să spălăm rușinea. Nu trebuie să ne sperie nimic, indiferent cine va veni la baraj. Cine va veni, va sosi încărcată emoțional că a pierdut promovarea directă. Noi venim după o serie destul de bună, trebuie să avem încredere. Trebuie să fim pregătiți, inclusiv de penalty-uri, de orice”, a spus Torje.

Citește și

Noaptea Muzeelor 2022. Ce poți vizita gratuit în Capitală și în împrejurimi