Irobiso e deja e la antrenamentele lui Dinamo

Dinamo îl va aduce pe Irobiso. ”Câinii” au dorit să profite din plin de colapsul în care a ajuns Gaz Metan Mediaș, formația ce ocupă o poziție mai sus decât bucureștenii, tocmai adversara de vineri seară, de la ora 19:55, din Ștefan cel Mare.

I-au dezmembrat pe medieșeni

”Câinii” i-au transferat deja pe Moura, Grădinaru și Morar, așteaptă să-l poată legitima și pe Irobiso. În paralel, după ce a pierdut deja două puncte, luate de FRF în urma datoriilor neachitate lui Deaconu, Gaz Metan mai poate pierde alte 6 puncte pe 23 februarie.

După ce l-a adus în această iarnă și pe Azankpo, care s-a accidentat după partida de debut în alb-roșu, Dinamo și-a fortificat ofensiva prin aducerea lui Morar, plus Irobiso, care va întări echipa, cel mai probabil, din play-out.

Irobiso nu a putut fi legitimat de acum, întrucât nigerianul de 28 de ani nu a ajuns la un acord cu Gaz Metan pentru a rezilia de acum contractul cu medieșenii. Astfel, așteaptă să fie declarat liber de către comisii.

Irobiso e obligat să aștepte, ceilalți trei pot juca vineri

În condiţiile în care memoriul a fost depus înainte de încheierea perioadei de mercato, în momentul în care va fi declarat jucător liber, Christian Irobiso va putea semna cu Dinamo.

Pe Christian Irobiso îl desparte o semnătură de Dinamo. Atacantul nigerian se antrenează deja sub comanda lui Flavius Stoican, în aşteptarea unui răspuns favorabil de la comisii.

Atacantul mai trebuie însă să aștepte până să devină liber de contract, după ce CNSL a FRF a anunțat că pe data de 23 februarie va da o decizie definitivă în cazul acestuia.

Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru şi Vlad Morar ar putea evolua vineri împotriva fostei echipe.

Citește și

Chirica despre Dragnea: ”Nu mai poate”