--> -->

Irobiso cu Rapid! Chamed la Dinamo?

Atacantul Christian Irobiso (28 de ani) a fost declarat astăzi liber de contract și va fi primul transfer din al 5-lea mandat al lui Dusan Uhrin, antrenor care a sosit în locul lui Flavius Stoican.

Irobiso a mers la antrenament

Christian Irobiso a devenit astăzi jucător liber de contract. Atacantul ce-a reușit două goluri în 23 de meciuri pentru Gaz Metan a mers la baza de la Săftica, pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo.

Conducerea ”câinilor” a confirmat pentru GSP.ro că mutarea este realizată în procent de 100%. Irobiso devine apt pentru primul meci al play-out-ului, cel cu Rapid!

”Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură” este decizia CNSL în cazul lui Irobiso.

Nu mai sunt locuri

Vizavi de situația lui Nasser Chamed, care la rândul său a devenit și el liber de contract azi, șefii grupării din Ștefan cel Mare au transmis ferm că nu este pe lista ”câinilor”!

Internaționalul din Comore este un jucător interesant, dar dinamoviștii susțin că ar fi acoperiți pe postul africanului.

În plus, au transmis ei, nu mai există, după transferul lui Irobiso, niciun loc liber pe lista pentru LPF.

Citește și

Virgil Popescu: ”Nu într-un război hibrid”