--> -->

Irinel Columbeanu așteaptă pensia la azil „Fiecare dimineață începe cu Imnul României”

Irinel Columbeanu locuiește la azil de câteva săptămâni, acolo unde a decis din proprie inițiativă să se mute.

În vârstă de 66 de ani, fostul milionar așteaptă acum pensia, dar are și planuri de viitor, căci vrea să mai scrie o carte. Irinel Columbeanu e împăcat cu decizia pe care a luat-o și recunoaște că e liniștit la azil.

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, fostul om de afaceri s-a lăsat filmat la centrul unde locuiește. A apărut îmbrăcat într-o cămașă albă, cu pantaloni negri, iar privirea și-a ascuns-o în spatele unei perechi de ochelari de soare.

”E ceea ce am căutat”

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat“, a recunoscut fostul milionar, care duce o viață diferită față de acum ani de zile. Spune că e trezit în fiecare dimineață cu Imnul României, apoi imediat iese afară și se bucură de aerul proaspăt.

„În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici”, a explicat fostul om de afaceri, care doarme singur într-o cameră, la azil.

Irinel Columbeanu: „Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte”

„Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte.

Eu cred că voi reuși, trebuie să mă mai gândesc la titlu, dar o carte nu începe până la urmă cu titlu, se termină cu el”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu, la „Fiță cu Adiță”.

Așteaptă prima pensie: ”Dau o bere”

În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu nu a primit până acum pensie, dar așteaptă în curând să se întâmple. „Nu am pensie acum până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva sau noiembrie.

Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mai zis Irinel Columbeanu.

Citește și

Hatshepsut, istoria primei femei faraon