--> -->

Irinel Columbeanu: ”Am o părere bună despre Mr. Pink”

Irinel Columbeanu, 65 de ani, s-a apucat de scris cărți, deja urmează să apară pe piață a treia sa carte.

Nu și-a mai văzut fiica de 4 ani

În continuare, omul de afaceri discută despre relația sa cu Monica Gabor, chiar dacă aceasta și-a refăcut viața cu chinezul Mr. Pink, cei doi căsătorindu-se peste ocean, așa cum a precizat Irinel Columbeanu.

Românul nu și-a mai văzut fiica de 4 ani, de pe 2 iulie 2018, cu Monica nu s-a mai văzut din februarie 2021.

Irinel nu uită, dar a povestit că a iertat, a trecut peste relația intens mediatizată, mai mult, a mărturisit că-l apreciază pe noul soț al fostei soții!

”Cred că Monica și Irinuca sunt pe mâini bune”

”Am o părere foarte bună despre Mr. Pink, nu m-ar deranja dacă Irinuca i-ar spune tată! Ar fi un titlu meritat, nu mi-ar răpi din toate astea ceva. De fapt, cred că așa îi și spune. Cred că Irinuca și Monica sunt pe mâini bune. Nu m-a deranjat că nu am fost invitat la nunta lor.

Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So, sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale”, a explicat Irinel Columbeanu în podcast-ul ”Ameritat cu Nasrin”.

A sunat-o pe Irinuca pe telefonul mobil la Los Angeles, în cadrul emisiunii, dar fetița de 15 ani nu a răspuns, era dis de dimineață pe Coasta de Vest.

Citește și

Smiley pe ”Dinamo”, pregătit de show