--> -->

Irina Nicolae, ex-A.S.I.A., despre Vladimir Putin, care e bun prieten cu soțul ei

rina Nicolae e fosta cântăreață din trupa A.S.I.A. În urmă cu mulți ani, ea a renunțat la cariera în muzică și s-a mutat la Budapesta, în Ungaria, acolo unde și-a întemeiat o familie alături de Marius Vizer, om de afaceri și președinte din 2007 al Federației Internaționale de Judo.

Prima cununie, la Moscova

Abia acum, după ani de zile, ea a dezvăluit culisele căsniciei lor. Irina Nicolae nu a uitat de România, de familia ei de aici, după ce s-a mutat în Budapesta. Vine des în țară, își vizitează rudele, recent l-a vizitat și pe Cătălin Măruță.

Fosta cântăreață a acceptat invitația prezentatorului la podcastul lui. Așa s-au aflat și detalii din culisele mariajului Irinei Nicolae cu Marius Vizer. Deși cei doi erau împreună de mulți ani, abia în 2015 au decis să se căsătorească, după ce vedeta a pierdut prima sarcină și au trecut printr-un episod dureros împreună. Prima cununie au făcut-o la Moscova, în Rusia.

”Îmi aduc aminte că în timpul sarcinii, Marius tot zicea să ne căsătorim, eu chiar făceam glume la un moment dat, îi ziceam avocatului lui că fetița clientului său o să iasă din spital pe numele meu. Așa se iese, cu numele mamei, nu eram încă căsătoriți”, a explicat Irina Nicolae.

Și a continuat: ”Noi am discutat de căsătorie, nu s-a pus niciodată problema căsătoriei. Nu am hotărât o dată, și în ziua în care am ieșit, îmi amintesc că el a zis că trebuie să ne căsătorim. Eu am zis OK, eram după experiența respectivă, a doua zi el s-a uitat în agendă și a zis că avem un singur week-end, pentru că el e foarte ocupat cu activitatea lui”.

De ce în Rusia, apoi la Budapesta

La cererea prietenilor lor din Rusia, nunta au făcut-o la Moscova.

”A fost o nuntă pe care am făcut-o pe 2 octombrie, pentru că le promisesem prietenilor noștri că dacă ne vom căsători vreodată, o vom face în Rusia. Aveam prieteni acolo, pentru că veniseră sancțiunile, atunci ei nu se puteau deplasa. Și cum o promisiune trebuie ținută până la capăt, am zburat noi doi, eu m-am machiat, eu mi-am făcut părul, ei mi-au adus un buchet de flori”, a spus Irina Nicolae.

Ulterior, după căsătoria la Moscova, a urmat cea din Budapesta.

”Am făcut prima căsătorie la Moscova, pe 2 octombrie, și apoi ne-am întors cu unii prieteni și pe 4 octombrie ne-am căsătorit la Budapesta”, a mărturisit Irina Nicolae, care a fost întrebată dacă Vladimir Puțin a fost la evenimentul din Rusia, având în vedere că există zvonuri că soțul ei și președintele Rusiei sunt buni prieteni.

”Nu, el nu a fost. Da, ei se cunosc foarte bine, nu e nimic de ascuns în lucrul ăsta, dar el nu a fost parte din evenimentul asta. Scarlett a apărut după 3 ani”, a încheiat Irina Nicolae.

Detalii de la nuntă

La nunta din Budapesta, printre invitaţi s-au numărat Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase. ”A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastă. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta. A fost asa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii.

Toti cei prezenti ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră și am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulțumim încă o dată tuturor.

Am simtit că Dumnezeu ne iubește cu adevărat și ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viața noastră. Suntem doar noi și… o viață înainte în doi!”, a scris fosta cântăreaţă din A.S.I.A., pe pagina ei de Facebook, la vremea respectivă.

Citește și

SUA au informat Rusia despre vizita lui Joe Biden la Kiev, cu câteva ore înainte de plecarea liderului american de la Casa Albă