Irina Loghin la 83 de ani: ”Probabil, da”

Celebra interpretă de muzică populară, Irina Loghin, a împlinit 83 de ani, în acest week-end, mai exact sâmbătă.

Foarte iubită ani la rândul pentru melodiile sale, Irina Loghin a anunțat că nu știe când și dacă se va mai întoarce vreodată pe scenă. Ea și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, de familie.

Și, la vârsta ei, are o singură dorință pe care și-a expus-o în momentul în care a fost sărbătorită de cei dragi.

Cum a sărbătorit

”Să-mi dea Dumnezeu sănătate! De fapt, să ne dea nouă, tuturor!”, a transmis iubita artistă.

”Este o zi normală. Absolut normală! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare.

Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a declarat ea pentru impact.ro.

”Dacă și Dumnezeu va permite”

Interpreta de muzică populară se așteaptă să primească multe mesaje cu felicitări de ziua sa de naștere, mai ales că a rămas foarte apreciată la nivel național.

Despre o revenire pe scenă, Irina Loghin a declarat că așteaptă că toată această situație legată de pandemia de COVID-19 să se mai calmeze, apoi va vedea dacă va mai urca pe scenă sau nu.

”Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a mai spus cântăreața.

Mișcare și dietă

Cântăreața are un meniu de viață cât mai sănătos la vârsta ei.

Ea este adepta unui stil de viață sănătos. Îndrăgita interpretă de muzică populară face mișcare des și a renunțat la carnea de porc. Printre preferințele sale culinare se numără acum carnea de pește.

”Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, a spus Irina Loghin.

Citește și

Robert Niță după Survivor: ”Foame”