--> -->

ÎPS Teodosie despre vaccinul anti-coronavirus: ”Tot ceea ce este folositor”. Replica oficialului Guvernului

ÎPS Teodosie a fost întrebat luni seară la Antena 3 despre vaccinul împotriva COVID-19. Arhiepiscopul a mărturisit că este bine-venit orice este folositor pentru sănătate.

„Vedem despre ce vaccin e vorba, dacă este omologat. Dacă e făcut pentru sănătatea noatră de ce să nu facem? Trebuie să fim foarte atenți și la efectele secundare, dar tot ce este folositor este bine-venit”, a declarat ÎPS Teodosie. Vaccinul ar putea sosi în următoarele săptămâni în România, au transmis reprezentanții autorităților, urmează să fie benevol, nu impus cetățenilor, din ceea ce au transmis oficialii Executivului.

„Mai întâi vor fi vaccinate grupele prioritare, ceea ce priveşte personalul medical, persoanele vulnerabile, expuse la riscul de infectare şi ulterior a tuturor celor care doresc vaccinarea. Vaccinarea va fi gratuită şi voluntară pentru toţi românii. Ca să fie lucrurile foarte clare!

Aşa încât sunt semne de speranţă că în curând vom putea desfăşura această campanie de vaccinare şi lucrurile vor fi oprite din punct de vedere al răspândirii pandemiei atât în judeţul Vrancea, cât şi la nivelul întregii ţări”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei Guvernului, după o vizită pe care a efectuat-o în judeţul Vrancea.

Citește și

Ministerul de Interne, mulțumiri speciale pentru organizarea sărbătoarei de la Peștera Sfântului Andrei!