Ionuț Negoiță: ”Oricine, orice, dar să nu ia aceste echipe titlul!”

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a avut reacții dure la adresa a două rivale ale ”câinilor” din Liga 1

Omul de afaceri speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, deși întrevede din nou o situație dificilă pentru club, și a făcut câteva aprecieri înaintea Derby-ului de România.

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei #17 din Liga 1.

Reacție dură a lui Ionuț Negoiță la adresa a două formații din Liga 1

”Mă mai uit și la fotbalul din România, deși îmi place cel din străinătate. Interesantă este U Cluj, vom vedea… Sunt cam aceleași candidate la titlu, candidate la play-off, nu s-au făcut mare modificări.

Favorită la titlu? Să nu fie rivalii – FCSB, în rest poate să câștige oricine. Și să nu fie cei din mijlocul țării… Oricum, sunt în cădere liberă, își luaseră viteză. Sepsi!

Din principiu, mă enervează abordarea tupeistă a unora, sunt mici și se dau mari. Nu mă refer neapărat la Sepsi, în sine, ci ca și rivalitate între țări, se cred unii superiori”, a reacționat Ionuț Negoiță într-un interviu acordat GSP.

Ionuț Negoiță despre ceea ce se întâmplă acum la Dinamo: ”Probabilitatea de a retrograda este mare”

”Pentru rezultate mai bune, trebuie jucători mai cu experiență la Dinamo. E o vorbă: mai ușor e să ajungi sus decât să te menții! Faptul că Dinamo a promovat, a fost extraordinar, dar ca să se mențină în Liga 1 e mai greu! Probabilitatea de a retrograda este mare, dacă nu se face ceva la iarnă.

”Nu știu să aibă bani”

Mi-aș dori să se salveze, dar, în situația actuala, șansele sunt către zero. Dacă se petrec lucruri pozitive la iarnă și se face treabă serioasă, transferuri solide, 4-5-6 jucători, șansele de a se salva cresc. Sunt unele echipe care se vor duce natural, asta ar fi șansa. Dar trebuie să se întâmple ceva la Dinamo, pentru asta trebuie transferuri.

N-am nicio părere despre șefii lui Dinamo. În fotbal, te uiți la rezultate. Iar rezultatul este consecința investițiilor făcute și a managementului. Rezultate n-am văzut, investiții nu… Management fără bani este complicat, aproape imposibil. Nu știu să aibă un business solid care să genereze resurse financiare. Nu știu să fie bani, un business care să producă”

Am înțeles că sunt persoane care vor să investească în fotbal, cu afaceri prospere. Dar la Dinamo e complicat, când cine bagă bani nu decide ce face cu banii lui. Nu exclud! Nu exclud nici eu ca acționar. Dar măcar să înceapă lucrările la stadion. Ar fi 5-7-10 persoane interesate dacă ar exista o perspectivă”, a mai spus Negoiță.

Citește și

Incredibil: cum a fugit Cătălin Chereheș din țară! Ce act a folosit. Polițist anchetat, avea ”21 de ani de experiență”!