Ionuț Lupescu se întoarce în Ștefan cel Mare! Anunț oficial

O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă!

La CS Dinamo, nu la clubul din Liga 1

Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo, decizie anunțată în această seară de către oficialii grupării din Ștefan cel Mare. Cei din prima ligă, de la FC Dinamo 1948, au avut și ei contacte cu cel poreclit ”Kaiser”-ul, Eugen Voicu având o convorbire cu fostul fotbalist.

Doar că Lupescu nu a fost impresionat de varianta oferită de acționarul majoritar al clubului și a ales să se întoarcă în alb și roșu, dar la CS Dinamo.

Comunicatul oficial oferă detalii

”Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat.

Mijlocașul generației de aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani.

După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roșu”.

Bine ai venit, Ionuț Lupescu! #Dinamo #legenda #fotbal #DDB #spiritdinamo”, au scris oficialii CS Dinamo.

Citește și

Rafila, despre candidatura la prezidenţiale: ”Cum m-au pus, m-au şi scos”. Ce spune despre Mircea Geoană