--> -->

Ionuț Amzăr nu este mulțumit: „Nu înțeleg de ce”

Ionuț Amzăr, 20 de ani, a înscris pentru Dinamo, în meciul de Cupa României cu FCU Craiova (1-1).

Ar mai fi putut marca o dată pe final de partidă, însă Ionuț Gurău a reușit să pareze șutul.

Fundașul stânga crescut la clubul din Ștefan cel Mare este la al doilea gol în tricoul roș-albilor. La primul din acest sezon, dar el a punctat și în sezonul trecut, tot în Cupa României, cu Unirea Slobozia (3-3).

În total, a adunat 51 de meciuri Amzăr la Dinamo, marcând de două ori.

După partida de pe Arena Națională, Ionuț Amzăr s-a arătat dezamăgit de egalul făcut de Dinamo cu oltenii.

Prima repriză i-a plăcut, a doua nu!

„Am făcut un meci bun. Din prima repriză i-am luat de sus și am făcut exact ce am lucrat la antrenament. Am mai jucat cu ei, știam ce ne așteaptă. A venit și golul în prima repriză, ne bucurăm că am marcat. În a doua repriză am lăsat-o mai moale, nu înțeleg de ce. S-au urcat peste noi, au scos și penalty-ul. S-a terminat egal, asta este. Mergem mai departe.

Am fost acolo și ne-am creat ocazii tot meciul, nu doar în prima repriză și am reușit să marcăm. Vedem ce o să facem mai departe. Noi ne-am setat ca obiectiv Cupa. O să vedem de la meci la meci ce putem să facem și câte puncte putem să obținem. Să vedem unde ajungem”, a declarat Ionuț Amzăr.

Nu joacă la Galați

Fotbalistul a ajuns la 4 cartonașe galbene, adunate în 10 etape de Liga 1 în acest sezon, astfel că nu va putea juca la Galați cu Oțelul.

„Eu sunt suspendat pentru meciul cu Oțelul Galați. Le țin pumnii colegilor mei și sper să vină cu cele 3 puncte. În a doua ligă pe unde i-am prins, i-am bătut. Să vedem acum, pentru că sunt alte meciuri în prima ligă”, a comentat Ionuț Amzăr.

În play-off-ul sezonului trecut în eșalonul secund, în primăvară, Dinamo a învins 3-0 la București pe cei de la Oțelul, apoi a învins și la Galați, scor 2-0.

Citește și

Secretul lui Călin Donca: secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul-vedetă