--> -->

Ion Gheorghe despre faptul că a părăsit Dinamo: ”A depins de mine”

Ion Gheorghe, 21 de ani, este unul dintre fotbaliștii talentați pe care Dinamo i-a pierdut în ultimii ani. A plecat liber din Ștefan cel Mare, după care titularul Voluntariului (locul 5 în prezent în Liga 1) nu a fost răscumpărat pentru 50.000 de euro!

Mijlocașul de bandă, campion la juniorii ”câinilor”, a povestit cum s-a ajuns la o asemenea situație și motivele care l-au determinat să plece de la clubul unde s-a format.

”Ajungeam la judecată”

„La Dinamo nu a fost OK cum mi s-a transmis că nu sunt în vederile antrenorului. A fost bine pentru mine, am ajuns la Voluntari și am făcut pasul spre Liga 1. A depins de mine să plec și ulterior să nu mă întorc.

Dinamo a fost dispusă să mă ia înapoi după primul meu sezon la Voluntari. Când au fost domnii Prunea și Eugen Neagoe la Dinamo, clubul a activat clauza și au zis că trebuie să mă prezint la antrenament.

Mai departe a fost voința mea, ajungeam la judecată dacă eram obligat să revin. Până la urmă Dinamo nu a mai plătit cei 50.000 de euro și eu am rămas la Voluntari. În momentul acela am considerat că este mai important pentru mine să am continuitate. Înaintea mea fusese readus Mihai Neicuțescu după câteva meciuri bune la Chindia, dar la Dinamo nu a mai jucat”, a spus Ion Gheorghe, la Liga Digisport.

S-a afirmat la Voluntari

Ion Gheorghe are două goluri în 7 meciuri în actuala ediție, plus un assist. În total, a adunat 11 reușite și 16 assist-uri în 122 de partide pentru ilfoveni, el ajungând la Voluntari în august 2018.

Pentru Dinamo a adunat doar 4 meciuri, nu a fost titular niciodată și cel mai mult a bifat 24 de minute, la partida de debut pe 24 august 2017, cu FCSB (0-1).

Fotbalistul cotat la 900.000 de euro pe transfermarkt a evoluat pentru toate naționalele de juniori ale României.

Citește și

CTP, dezlănțuit după incendiul de la ATI Constanța: ”Ești șeful statului de 8 ani. Tu nu ai eșuat?!”