Ion Cristoiu, despre PSD: ”În asta consta farmecul”

Publicistul Ion Cristoiu a făcut o comparație plastică atunci când a venit vorba despre PSD, trecut și prezent. Ziaristul nu a menajat pe liderii actuali ai social-democraților, ajunși în opoziție.

Jurnalistul în vârstă de 72 de ani susține că PSD-ul era, în trecut, ca o fată de la țară, dar între timp și-a pierdut farmecul. ”E rujată prost. Cât mai violent!”, a reacționat el.

”Până la Ciolacu, PSD era o tânără de la țară. Nu se infecta cu nimic. Nu era desculță și farmecul ei consta în vitalitate. Acum, PSD, acea fată tânără, s-a ofilit. E rujată prost. Cât mai violent! E ceva groaznic. PSD nu a înțeles cât de șmechere sunt turnurile de control”, a spus Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii ”Marius Tucă Show”.

La rândul său, și Viorica Dăncilă a acuzat. ”Lângă Liviu Dragnea au fost oameni care picurat. Principalii mei dușmani au fost în Partidul Social Democrat. Carmen Dan le spunea oamenilor să rupă afișele cu mine!

Marcel Ciolacu a venit la mine acasă și a jucat teatru, cu toate că a vrut de la bun început să preia șefia PSD. Eu am încercat să țin cât de cât echipa unită. M-au acuzat că am dus partidul la un scor mic.

Eu n-am fost marioneta nimănui. Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să-și arate atașamentul față de lider și au dezinformat foarte mult. Mulți dintre oameni au fost și sunt yes-men, oameni care nu au personalitate, care-și schimbă șeful și în fața fiecăruia dintre noi au avut același comportament.

Atât Marcel Ciolacu, cât și Paul Stănescu și alții, au stat alături de Liviu Dragnea și când mergeau la vânătoare și la șpriț, acolo spuneau că nu era loc pentru femei”, a mai subliniat fostul lider al social-democraților.

Citește și

Viorica Dăncilă despre relația cu celelalte femei din politică: ”Am admirat”