Iohannis, atacat după ultima reacție. Cu ce poreclă s-a ales

Klaus Iohannis a avut o ieșire dură ieri la adresa PSD, considerând că acest partid este principalul vinovat de creșterea numărului de cazuri de coronavirus din România! Totodată, șeful statului a susținut că atât el, cât și partidul de la guvernare, PNL, cât și Guvernul și-au făcut din plin datoria în toată perioadă.

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a lansat o reacție dură la adresa șefului de la Cotroceni după conferința de presă de ieri. Politicianul a folosit un joc de cuvinte și l-a poreclit pe președintele statului ”Baronul Munchhanis”, după celebrul personaj al literaturii pentru copii ”Baronul Munchhausen”. Iată ce-a declarat Șerban Nicolae:

”BARONUL MÜNCHHANNIS

Minciună Iohhanis 1 – ”Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea legii privind carantina și izolarea”.
Realitatea – Proiectul a parcurs în Parlament întreaga procedură în zece zile (cu sâmbătă și duminică), guvernul penelist trimițându-l Parlamentului după trei săptămâni de la Decizia Curții Constituționale.

Minciună Iohannis 2 – ”Măsurile de protecție sanitară nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.
Realitatea – Măsurile de protecție sanitară nu au legătură cu legea. De altfel, România este printre foarte puținele state care au făcut modificări legislative legate de epidemie. Măsurile de protecție sanitară sunt haotice, ilogice și încălcate repetat și grosolan chiar de guvernanți.

Minciună Iohannis 3 – „Lideri PSD îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”
Realitatea – Nicio declarație a vreunui lider PSD nu îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și nu neagă existența ori efectele COVID19. De mai multe ori însă, atât Iohannis, cât și liderii guvernamentali peneliști au fost surprinși încălcând flagrant măsurile de protecție sanitară.

CONCLUZIE – Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Totuși, de ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune? Dacă ar fi asta opinia românilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atâta disperare și agresivitate?”, a reacționat Șerban Nicolae.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Relaxare și tratament la Băile Tinca