Ioana Mihăilă nu s-ar împotrivi revenirii lui Vlad Voiculescu la Sănătate: ”Vor vedea cu alți ochi”

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat că nu s-ar împotrivi situației ca fostul ministru Vlad Voiculescu să fie angajat în Minister, așa cum s-a mai discutat, fără a se concretiza nimic până în prezent. Actualul oficial al Executivului a precizat că nu are ”nimic împotrivă” dacă aceasta este decizia lui.

”Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă. Dar așteptăm să vedem cum decide el”, a declarat Ioana Mihăilă în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, când a fost întrebată dacă Vlad Voiculescu ar putea fi numit consilier în Ministerul Sănătății.

Ioana Mihăilă a spus că nu a încetat comunicare cu Vlad Voiculescu. ”Nu este un lucru care s-a rupt odată cu demiterea lui”, a spus Mihăilă.

Moderatorul emisiunii a insitat, întrebând dacă este posibilă o revenire la Ministerul Sănătății a lui Vlad Voiculescu ”într-o funcție”, amintind că s-a discutat în spațiul public inclusiv despre postul de secretar de stat.

”Cred că, după ce toată lumea va respira și se va liniști după această perioadă tumultoasă, va vedea și contribuția lui Vlad Voiculescu cu alți ochi. Din nou: depinde mai ales de decizia lui”, a răspuns Ioana Mihăilă.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, pe 14 aprilie, printr-un comunicat oficial că a trimis președintelui Iohannis documentele de revocare din funcție a lui Vlad Voiculescu și demiterea Andreei Moldovan.

Demiterea celor doi a venit după ce Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial un ordin care schimbă regulile de carantinare, fără ca premierul Cîțu să știe.

Citește și

Dan Bittman: ”Am decis să mă vaccinez. Ei doresc să vândă marfă”