Ioan Filip: ”Frații noștri, dar nu avem ce face”

Universitatea Cluj este resemnată cu faptul că, în foarte mare măsură, va juca barajul de promovare în Liga 1.

Șanse minime, doar un miracol

A pierdut cu FC Hermannstadt (scor 1-2) un meci foarte important, iar acum se vede pusă în situația de a pregăti, foarte probabil, dubla manșă cu Dinamo, din 22-29 mai.

Ioan Filip a declarat că e pregătit să joace împotriva fostei sale echipe, la care a adunat 43 de meciuri într-un an și jumătate, după ce ”U” Cluj a cedat în partida cu sibienii, de marți seară.

”Poate așa a fost să fie, să ne bucurăm după baraj”

”Suntem supărați toți, am dezamăgit. Nu am știut să gestionăm rezultatul. A fost 1-0 pentru ei, apoi ne-au prins pe o contră. Au avut două șuturi pe poartă și au dat două goluri. Probabil că trebuia să ne organizăm mai bine și să nu primim și al doilea gol. Aveam timp, la egal eram favoriți, dar acum e greu. Ei joacă împotriva Stelei și e greu ca Steaua să facă ceva.

Ne pregătim pentru baraj, pentru duelurile cu Dinamo, nu avem ce face. Trebuie să câștigăm și să promovăm, de aceea suntem aici. În fotbal tot timpul cei mai mici pot să reușească. În viață, de multe ori, ca să câștigi trebuie să știi să pierzi. Poate că așa a fost să fie, să ne bucurăm la meciul de baraj.

Cei de la Dinamo sunt frații noștri, dar nu avem ce face decât să jucăm serios”, a declarat Ioan Filip la finalul meciului.

Citește și

Robert Turcescu: ”De câțiva ani studiez pianul. Și fac o ciorbă de fasole extraordinară”