Ioan Filip, fără milă: ”Le-am făcut un bine”

Ioan Filip (33 de ani) a pus umărul la revenirea lui ”U” Cluj și retrogradarea lui Dinamo în Liga 2. După finalul barajului, mijlocașul a spus că acesta poate fi un moment bun pentru fosta sa echipă.

Ardelenii au revenit în Liga 1 după 7 ani, în timp ce ”câinii” vor evolua în premieră în eșalonul secund, în al 74-lea an al existenței sale.

”Mă doare că ne-am luptat cu ei”

Filip este de părere că Dinamo poate deveni un club mai puternic acum, dacă va exista un plan serios. Acesta oferă și un exemplu, revenirea Rapidului în prim-plan:

”Ne-am bucurat, era normal. La fel ar fi făcut și ei dacă se salvau. Am fost respectuoși, mai ales că galeriile sunt înfrățite. Eu cred că noi am făcut un bine pentru Dinamo. Rapid a retrogradat, a luat-o de la zero, și uitați unde sunt acum. Au un stadion nou, au investitori puternici.

Cred că asta o să se întâmple și cu Dinamo. Mă doare că ne-am luptat cu ei, dar când ajungi aici n-ai ce să mai faci, trebuie să dai totul pentru echipa ta. Știam că o să fie mulți suporteri la meci, asta ne-a pus în gardă”, a spus Ioan Filip, după ce Dinamo a retrogradat în eșalonul secund.

Citește și

Mai întâi, bănuit! Acum, aproape de Indonezia