Ioan Andone știe situația de la Dinamo: ”Sunt cu salariul la zi, dar nu pricep”

Dinamo este într-o situație dramatică în acest moment, pe penultimul loc în clasament, fără a putea învinge nici măcar pe Academica Clinceni.

Legenda Ioan Andone, conducător la CS Hunedoara în Liga 3, este îngrijorat de ce vede la Dinamo, care nu reușește să revină pe linia de plutire și ocupă în continuare penultimul loc al clasamentului Ligii 1.

”Nu înțeleg de ce n-au orgoliu”

Dinamo a ajuns penultima în clasamentul Ligii 1, iar Ioan Andone deja se teme pentru retrogradare, cu toate că mai este mult de jucat din acest sezon. ”

Fălcosul” spune că jucătorii sunt cu salariile la zi, clubul fiind nevoit să facă acest lucru deoarece este în insolvență, astfel că nu au niciun motiv să nu dea totul pe teren. Zilele trecute a fost la Săftica, a vorbit cu Mircea Rednic și cu Iuliu Mureșan.

Ioan Andone recunoaște că nu se aștepta ca Dinamo să nu o învingă pe Academica Clinceni, un club aflat într-o suferință pronunțată.

”Situaţia este foarte grea. Nu mă aşteptam deloc să nu câştige cu Clinceni, o echipă unde sunt scandaluri, fără stabilitate şi fără victorie până acum. Au fost prea multe ocazii care nu s-au fructificat.

Eu nu înţeleg cum fotbaliştii nu au deloc orgoliul că joacă pentru Dinamo. Cred că cei mai mulţi dintre ei sunt mulţumiţi doar că au ajuns în Ştefan cel Mare şi gata”, a comentat Ando într-un interviu pentru Adevărul.

”Retrogradarea ar fi o tragedie”

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a evitat să se întoarcă în Ștefan cel Mare și spune că jucătorii sunt principalii vinovați pentru această situație deoarece nu își dau interesul pe măsura pretențiilor clubului pe care îl reprezintă.

”Sunt cu salariul la zi, nu au probleme, nu ştiu de ce se mişcă aşa cum se mişcă. Dacă dinamoviştii continuă aşa, nu îi văd în regulă, nu îi văd bine deloc. La tradiţia lor, pentru Dinamo, retrogradarea ar fi o tragedie”, a spus Ioan Andone pentru sursa citată.

Citește și

Brad ”împotriva” Covid! Pom de Crăciun realizat din doze de vaccin