--> -->

Ioan Andone știe cum poate fi salvat clubul: ”El este binele lui Dinamo”

Dinamo a plecat în această seară spre Timișoara, pentru meciul de mâine, de la ora 18:45, contra Ripensiei, în 16-imile Cupei României.

Dinamo București l-a demis săptămâna trecută pe italianul Dario Bonetti, cel care se afla la conducerea echipei de doar două luni, punându-l interimar pe Sorin Colceag.

Aflați pe locul 15 în clasament, alb-roșii nu vor să repete episodul din sezonul precedent, atunci când s-au luptat până în ultima etapă pentru evitarea retrogradării, iar Ioan Andone a venit cu soluția salvatoare.

”Îl văd riscând pe Mircea”

Eu sper ca Mircea Rednic să meargă acolo. Are foarte multă experienţă, a fost de multe ori la Dinamo şi cunoaşte foarte bine clubul. Dacă se va duce, e clar că pentru Dinamo va fi cel mai mare câştig. La ce a făcut el până acum în antrenorat, nu cred că îşi permite să retrogradeze cu Dinamo. Pe Mircea eu îl văd riscând, la cum îl cunosc.

Cred că poate salva echipa de la retrogradare anul acesta şi după aceea, din sezonul următor, să putem vorbi de mai multe lucruri. Nu cred că Iuliu Mureşan s-ar opune venirii lui Rednic. Mureşan nu venea de la Cluj la Bucureşti dacă nu îşi dorea binele lui Dinamo. Eu cred că binele lui Dinamo în momentul de faţă este să vină Mircea Rednic!”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Tehnicianul în vârstă de 59 de ani este liber de angajament în momentul de față, după despărțirea din luna aprilie de Viitorul Constanța. Rednic a bifat patru mandate la Dinamo, cel mai recent fiind în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare, în 2007.

Citește și

Ludovic Orban, despre implicarea președintelui Iohannis în alegerile din PNL: “Nu e constituțional”