--> -->

Ioan Andone, reacție după negocieri: ”M-aș fi bucurat”

Negocierile cu ”One Tower” au căzut, Dinamo nu are nicio nouă sursă de finanțare.

”Probabil, a vrut să impresioneze”

După ce a oficializat situația, Dorin Iacob a făcut trimiteri clare către Ioan Andone și Cornel Țălnar ca fiind printre cei ce au tulburat apele în privința negocierilor.

”A mai fost și încercarea de negociere a lui Țălnar și Andone, care a mai creat neliniște. Știu cert că domnul Andone s-a dus la One și le-a zis că există antecontract. Probabil, Ando a vrut să impresioneze că Șerdean are altă ofertă și astfel ONE să cedeze la cererile, pretențiile lui Șerdean”, a comentat Dorin Iacob.

”Doamne, Doamne!”

Ioan Andone a reacționat vizavi de situația creată. Fostul căpitan și antrenor al lui Dinamo, campion în mai multe rânduri cu ”câinii” în ambele posturi, a fost amuzat, inițial, când a fost chestionat vizavi de subiect.

”Doamne, Doamne! M-am întâlnit cu Țălnar la o cafea, pe lângă mine și atâta tot. De aici și până la a spune… Da, îi cunosc pe băieții de la One, pe Victor, pe Andrei, dar nu m-am întâlnit cu ei. Nu am vorbit cu ei, nu m-au întrebat despre Dinamo.

Deci nu aveam ce să la spun. E clar? M-aș bucura să intre la Dinamo. dacă cumva se va face. Eu cu Țălnar m-am întâlnit pentru cu totul altă treabă, nu de Dinamo. Cât despre Dinamo, am mai dat o mână de ajutor cândva și s-a înțeles altceva.

Când te întreabă unul «Ia spune, aia, aia», tu zici «Asta e, poftim situația». Dar dacă nu am vorbit cu nimeni?! Mi-e groază de ceea ce se întâmplă, la ce s-a ajuns”, a reacționat Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Armin van Buuren, concert gratuit anulat la București: ”Contextul economic”