Invidie pe ”Nuevo Dinamo”: ”Să-i facem statuie acum?! Azi promisiuni, mâine faliment”

Dinamo a transferat 9 fotbaliști, iar unul a înscris un golazo la debut, Borja Valle, șut de la jumătatea terenului. Reușita a fost lăudată și de cei de la Botoșani (1-1), a făcut înconjurul planetei. Dar sunt și voci care nu sunt de acord cu proiectul spaniol al lui Cortacero.

Unul dintre cei ce s-au implicat la un moment dat să aducă investitori pentru a prelua Dinamo de la Ionuț Negoiță a fost fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. ”Corleone” a spus că nu e impresionat de Cortacero și planul său de redresare al grupării din Ștefan cel Mare. El s-a referit și la strategia salariilor uriașe de la echipă, unele situate între 15.000 și 30.000 de euro la noii sosiți. ”Așa e la fotbal, mai ales în România. Astăzi promitem, mâine dăm faliment. Nu cred în niciun proiect. Dacă ar juca Contra, ar fi campioni, dar nu joacă. Cum să fiu impresionat de ei.

Nu poți să faci mare performanță cu jucători de 36-37 de ani. A dat unul un gol de la jumătatea terenului și ce trebuie acum, să-i facem statuie?! Nici nu au câștigat meciul”, a spus Dumitru Dragomir la Antena Sport.

Borja Valle are un salariu uriaș la Dinamo, peste 30.000 de euro, dar și ceilalți fotbaliști veniți în această vară se întrec în sume mari. Mejias are 20.000 de euro pe lună, Janusz Gol – 18.000 de euro, Nemec și Camara – 15.000 de euro, Isma Lopez – 13.000 de euro.

Citește și

Atac devastator al USR la PSD: “Otrăvesc și pârjolesc”

No Comments Yet

Comments are closed