Interesat să vină la Dinamo: „O să vedem”

Dinamo caută să atragă oameni de afaceri cu bani dispuși să finanțeze clubul din Ștefan cel Mare, în tentativa de a reveni în Liga 1.

Se înmulțesc ”pretendeții”

Andrei Cionca (46 ani), milionarul care vrea să vină la Dinamo, CEO și co-fondator Impetum Group, recunoaște că se află în tratative pentru a intra în acționariat, însă spune că, până în acest moment, nu poate oferi mai multe detalii despre negocieri.

Claudiu Florică și Gheorghe Manole au fost printre primii milionari invitați să se alăture proiectului gândit de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Florică a intrat deja în cărți și a finanțat clubul cu banii necesari pentru obținerea licenței, în timp ce Gheorghe Manole a transmis că se mai gândește asupra propunerii. Acum și Andrei Cionca recunoaște tratativele.

”Dinamovist de mic”

„Nu pot să dau, în acest moment, mai multe detalii. Este un subiect foarte aprins, în care se pune foarte multă pasiune. Nu am o imagine foarte clară asupra procesului care se întâmplă acolo, însă apreciez curajul lui Eugen (n.r. Eugen Voicu) și al lui Andrei (n.r. Andrei Nicolescu) și cred că au multe șanse să reușească.

Sunt oameni cu credibilitate, să nu uităm că Andrei a fost parte din proiectul de succes al Rapidului. Ce au gândit ei (n.r. proiectul Red&White) reprezintă un model interesant, sănătos pentru fotbalul din România, însă nu pot să spun mai multe pentru că nu îmi este foarte clar. Cu mulți acționari trebuie să ai anumite reguli, o să vedem și, până atunci, le urez tot succesul din lume”, a spus Andrei Cionca pentru Prosport.

„Suntem frecvent pe stadion, eu și copiii. Sunt dinamovist, nu e vreun secret, plângem, ne bucurăm la toate meciurile”, a încheiat Andrei Cionca.

Citește și

Presa din Austria, după vizita lui Gerhard Karner în România: ”Dezgheț și atât”, nicio speranţă pentru Schengen