Întăriri pentru zona mediană la Dinamo: gata să-și arate adevărata față

Dinamo încearcă să iasă din pasa neagră în care este de la începutul lunii august, echipa adunând 15 meciuri consecutive fără victorie, doar trei remize în acest interval.

Răuță și Itu nu sunt OK

Luni, roș-albii se vor duela cu Chindia Târgoviște, iar trupa lui Emil Săndoi este una dintre formațiile greu de învins ale campionatului.

Nu mai este Chindia care termina ultima la finele ediției 2019/2020 și se salva după un meci de baraj. Partida se va desfășura în Ștefan cel Mare.

O veste importantă pentru Mircea Rednic și echipa ”câinilor”. În condițiile în care jocul este șubred la mijlocul terenului, Alex Răuță nu a avut evoluții consistente, iar Cătălin Itu fie nu mai este privit ca un titular, iar în fața porții a fost lamentabil cu Clinceni (0-1).

Cât l-au ținut bateriile, a fost titular

Michel Espinosa a început antrenamentele normale alături de coechipieri și poate fi o soluție pentru luni, cu Chindia.

Integralist în trei din cele patru partide pe care le-a jucat de când a semnat cu roș-albii, francezul de 28 de ani s-a accidentat și a ieșit din calcule pentru ultimele trei meciuri oficiale. Poate să revină în linia mediană după o lună de pauză.

Totuși, Espinosa trebuie să ofere și el mai mult, nu a avut evoluții pe măsura aprecierilor de care s-a bucurat din partea oficialilor echipei atunci când a semnat cu Dinamo. Mai mult, a fost contestat de către suporterii ”câinilor”.

Citește și

FOTO/VIDEO Alege culoarea, spectacol electrizant la Circul Metropolitan București: ”Culorile vieții”