Întăriri pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului!

Dinamo poate folosi trei noi jucători în meciul cu Rapid, de diseară, de la ora 20:00.

Au sosit certificatele internaționale de transfer pentru Velkovski și Milanov, a fost înregistrat Railean. Un străin va fi sacrificat de pe lista A, se va alege între Bena si Ghezali.

Pe fiecare post

Aseară, Dinamo a intrat în posesia certificatelor internaționale de transfer ale jucătorilor Darko Velkovski și Georgi Milanov, care vor fi pe banca de rezerve a ”câinilor” în meciul de pe Arena Națională. Totodată, portarul Dorian Railean a fost înregistrat la LPF și va fi în lotul pentru confruntarea cu giuleștenii.

”Câinii” n-au apucat încă să-i înregistreze la LPF pe stoperul nord-macedonean și pe mijlocașul ofensiv bulgar, însă acest lucru este posibil înaintea de startul confruntării de diseară.

Railean ”a pătruns” deja pe lista A a dinamoviștilor. În situația lui a fost mai simplu. Are și pașaport românesc, în plus, internaționalul din Republica Moldova are mai mult de trei ani petrecuți în fotbalul românesc.

Velkovski și Milanov intră pe lista A

Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat pentru GSP.ro că a sosit ”cartea verde” pentru cei doi, Velkovski și Milanov. Acum, vineri seară, Dinamo are înregistrați 12 străini pe lista A. Și are voie 13! Automat, prin ”înregimentarea” celor doi, Velkovski și Milanov, va trebui să renunțe la un fotbalist străin.

12 jucători străini are Dinamo înregistrați acum pe lista A: Golubovic, Moura, Bena, Lucas, Goncalo, Gnahore, Iglesias, Ilic, Pavicic, Abdallah, Homawoo și Ghezali

Citește și

Virgil Ianțu își deschide restaurant în București, sâmbătă, pe 27 ianuarie.