--> -->

Întâlnire și poză memorabile: Piersic și Hagi

Florin Piersic, marele actor în vârstă de 86 de ani, și Gheorghe Hagi, ”Regele” fotbalului românesc, s-au întâlnit în cadrul unui eveniment organizat de televiziunea Antena 3 la Palatul Regal din București.

Mihai Morar a surprins momentul emoționant dintre cei doi. Aseară, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au prezentat evenimentul postului Antena 3. Florin Piersic, care a apărut de multe ori la Antena 3, nu a lipsit.

Ce i-a cerut Piersic lui Mihai Morar

Îmbrăcat în costum negru, cu cămașă neagră și eșarfa albă, Florin Piersic i-a încântat pe toți cei prezenți. La un moment dat, actorul, care încă joacă teatru, l-a văzut pe Gheorghe Hagi.

I-a cerut lui Mihai Morar să îl ducă la el, să se cunoască pentru prima dată. Întâlnire emoționantă între Florin Piersic și Gheorghe Hagi.

Florin Piersic l-a sărutat în repetate rânduri pe Gheorghe Hagi, s-au și îmbrățișat. Mihai Morar i-a numit cei ”doi regi” pe Facebook.

”Îmbrățișare eternă”

”«O SĂ AJUNGEȚI SĂ NE FACEȚI STATUIE», a prorocit HAGI în 1998. Aseară, în Sala Tronului de la Palatul Regal, stăteam de vorbă cu Regele Piersic. La un moment dat, Florin îl vede în sală pe Gică: «Auzi, Mihai, mă duci, te rog, până la Hagi? Vreau să-mi faci o poză cu el. Nu l-am întâlnit niciodată și aș vrea să-i mulțumesc».

Peste o jumătate de minut, gândul lui Piersic se împlinea cu această îmbrățișare eternă. Cel mai iubit actor al românilor îl săruta pe obraz pe cel mai iubit fotbalist al românilor. Iar această întâlnire între cei doi Regi este cel mai frumos «HAI ROMÂNIA» pe care îl mai putem trăi într-o seară de septembrie, 2022.

O seară de septembrie în care echipa României, nu Naționala lui Hagi, avea să retrogradeze în grupa C valorică a fotbalului european. E septembrie 2022 și fotbalul românesc mai trăiește doar prin statuia lui Hagi. Și prin sărutul lui Piersic pe obrazul ei”, a povestit Mihai Morar despre întâlnirea celor doi.

Citește și

Anamaria Prodan, șchiopătând și cu brațul imobilizat la INML