--> -->

Întâlnire importantă cu ”greii” de la Dinamo și un milionar, azi, în Piața Victoriei

Întâlnire extrem de importantă pentru Dinamo. Mai mulți oameni cu ”greutate” din anturajul roș-albilor și-au dat întâlnire cu Mohammad Murad, pentru a pune la cale o eventuală colaborare decisivă pentru viitorul imediat al clubului.

A fost sponsor

Din informațiile Playsport, între cei prezenți la sediul unei cunoscute case de avocatură s-au anunțat și Vlad Iacob, noul administrator special, dar și Elias Bucurică, președintele Asociației ”Peluza Cătălin Hîldan”.

Murad nu este la prima tentativă de a se implica financiar la Dinamo. Încă din vara 2020 a fost în discuții să finanțeze clubul, între timp, a fost sponsor al roș-albilor pentru o perioadă scurtă.

În jurul orei 19:00, potentul om de afaceri cu origini libaneze a ajuns la locația respectivă.

Mai mulți oameni importanți din anturajul lui Dinamo și-au dat întâlnire la Casa de avocatură Țucă Zbârcea şi Asociaţii din București, din Piața Victoriei. Aici sunt așteptați Marin Iuhasz, Gheorghe ”Tata” Nițu, Claudiu Ciolan, de la Smile Dent, Elias Bucurică, președintele APCH, și administratorul special Vlad Iacob.

Oamenii importanți din anturajul echipei încearcă să rezolve pe ultima sută de metri problemele financiare ale clubului, plus să asigure o anumită stabilitate echipei, pe startul de sezon.

Cine este milionarul

Omul de afaceri Mohammad Murad vrea să participe cu 50% din suma care ar debloca situația de la Dinamo, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

”Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo să investească, acum lucrurile sunt mai clare. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50 la sută, dar caută un partener.

Este cineva care nu are experiență, care nu a condus în fotbal până acum. Este cineva care știe cine este Dinamo, ce reprezintă. Și mai vorbim și cu alți oameni”, a spus Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, la Playsport Live.

Citește și

Meniul lui George Simion la nuntă. Brățară ca la all inclusive