Întâlnire azi oficialii lui Dinamo – Murad

În această seară, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, va purta negocieri cu Muhammad Murad (57 de ani), om de afaceri libanez cu o avere de 150 de milioane de euro.

N-a cerut acte până acum

Azi se poate face un pas mare spre preluarea clubului Dinamo de către Murad. După ce acesta a transmis zilele trecute că este dispus să preia frâiele clubului, lucrurile încep să se miște.

Din informațiile GSP, Vlad Iacob va avea o întâlnire informală cu Murad, de la ora 19:00. Omul de afaceri ar putea solicita mai multe acte. Până acum, Murad nu a cerut niciun document de la Dinamo.

”Discuțiile decurg bine”

În urmă cu 4 zile, Vlad Iacob vorbea despre negocierile cu Murad și dezvăluia că discuțiile merg bine.

”Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, spunea Vlad Iacob potrivit digisport.ro.

Ce spune Murad

”Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități.

Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, a declarat Muhammad Murad.

Citește și

Traian Băsescu a cerut în instanţă revizuirea deciziei prin care a fost declarat colaborator al Securităţii