Înlocuitorul lui Lucas vine din Serbia. Cu cine se întărește Dinamo

Dinamo încearcă să umple golul lăsat de plecarea lui Lucas Alves și ar putea prezenta în acest week-end angajamentul cu fundașul sârb Marko Mijailovic.

Suporterii au dat ultimatum!

Suporterii din PCH au lansat un ultimatum public pentru Andrei Nicolescu și conducerea clubului, solicitând transferuri de urgență (detalii aici).

Marko este un fundaș de 26 de ani, înalt de 1,88 de metri, iar ultima dată a jucat în Slovenia, la Olimpija Ljubljana. Tocmai s-a despărțit de câteva săptămâni de această formație, actele rezilierii au fost semnate pe 25 ianuarie, susține Fanatik.

Fotbalistul care are și o selecție în prima reprezentativă a țării sale a fost nemulțumit de statutul pe care îl avea la campioana Sloveniei. Practic, a bifat un singur meci în campionat, în această stagiune, în total patru, în toate competițiile.

Un singur meci în campionat, alte două în Conference, 4 în total!

Fundașul sârb are un singur meci jucat în acest sezon în campionatul Sloveniei, pe 1 octombrie, în rest, nu a fost nici măcar în lotul Olimpijei

Are două meciuri jucate în grupele Conference League, în dubla cu Slovan Bratislava, o dată a evoluat 63 de minute, a doua oară un minut.

Mijailovic a jucat la toate reprezentativele de juniori ale Serbiei, apoi a bifat o prezență și în martie 2023 pentru prima națională. A început fotbalul la juniorii Stelei Roșii, apoi de la Belgrad a plecat la Bezanija, Rad, Macva, Vakdovac și Olimpija Ljubljana.

Citește și

Putin în interviul acordat lui Carlson: “Ucraina e un stat artificial, creat inclusiv cu teritorii româneşti!”