Îngrozitor! Acuze din interior: ”Ne antrenăm prin parcuri, benevol, nu ne bagă nimeni în seamă”

Ce vă vine în minte atunci când vă gândiți de ce Dinamo a ajuns la limita supraviețuirii? Pe lângă diverse nume din conducerea actuală a grupării, e clar că managementul este dezastruos. De aceea s-a ajuns la situația ca un brand strălucitor ca Dinamo București să trăiască doar din banii adunați de suporteri.

Acuze incredibile din interior enunțate chiar de șeful Academiei dinamoviste, Gabriel Răduță. ”Din cauza pandemiei, în acest an, doar juniorii mari, de la Under 19, vor juca finalul campionatului, pentru că România trebuie să dea campioana pentru Youth Champions League. Este a șaptea semifinală la U19 în 7 ani. Am strâns patru finale, o dată am câștigat, în 2017. Ceea ce este îngrijorător este faptul că în momentul în care vom disputa semifinala, atât antrenorii, cât și o parte dintre jucători nu vor mai avea contractele valabile!

hotel iceberg balcic-->

Pe 30 iunie expiră contractele acestora! De 4 luni n-a comunicat nimeni de la club cu noi! Semifinala se va juca undeva în jurul datei de 15 iulie. Noi jucăm cu UTA, Viitorul cu CFR Cluj. Noi ne antrenăm prin parcuri, benevol! Nu e ceva nou. Cu toate că tinerii vânduți de club au adus milioane de euro grupării”, a dezvăluit Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

De ce a ales Raed Arafat România și primul impact cu țara: păcălit de un taximetrist!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed