--> -->

Informații oficiale de ultimă oră despre starea medicului-erou de la Piatra Neamț!

Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri seară, că medicul Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Piatra Neamţ în timp ce încerca să salveze pacienţi şi aflat acum într-un spital din Belgia, este intubat, stabil şi urmează un tratament specific.

„Din informaţiile primite pacientul este intubat, stabil, sub tratament specific, este supus procedurilor de toaletare a rănilor”, a transmis Ministerul Sănătăţii. Medicul Cătălin Ioan Denciu a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului în urma incendiului produs sâmbătă seară la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, el fiind rănit în timp ce încerca să salveze pacienţii.

Medicul a fost dus sâmbătă spre duminică noaptea la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, ulterior, fiind trasferat la Spitalul militar Regina Astrid, din Belgia. La începutul săptămânii, soția doctorului povestea că a evitat să le spună copiilor familiei situația adevărată a tatălui lor, fiind extrem de afectată de cele întâmplate: ”Le-am zis doar că tati e într-o gardă prelungită! (detalii aici).

Citește și

Sex nebun în secția ATI, de la Târgu-Jiu! Medic și asistentă cercetați, ea având coronavirus