--> -->

Informație ce vizează și Dinamo: „Știrea momentului! Ei au primit aviz negativ”

Se apropie finalul sezonului, iar mâine sunt două superdueluri în play-off-ul eșalonului secund. La Galați, Oțelul se luptă cu Dinamo, la Iași, Poli dă de CSA Steaua.

Calculele sunt simple

Echipa lui Dorinel Munteanu vrea să-și asigure promovarea directă, ”câinii” caută victoria pentru a mai putea spera la a doua poziție pentru Liga 1, dorind să evite barajul. Ieșenii, în schimb, cu o victorie, își asigură și locul 1 în Liga 2, nu doar promovarea directă.

Meci vital pentru Dinamo, întrucât e clar că participarea celor de la CSA Steaua este doar de decor în acest play-off. ”Militarii” au primit girul federalilor de a promova, doar dacă se schimbă Legea Sportului ce vizează cluburile departamentale.

Deocamdată, inițiativa lui Vasile Dîncu de modificare a Legii Sportului a rămas doar la stadiul de propunere. Sau de propagandă înaintea derby-ului dintre CSA Steaua și Dinamo.

„Nici măcar nu se ajunge la discutarea ei”

Marți seară, în urma comisiei parlamentare, s-a decis ca această inițiativă legislativă să nu intre în plenul Parlamentului, astfel că ”militarii” rămân cu șanse zero de a evolua în prima ligă din următorul sezon.

”Știrea momentului! Aviz negativ în comisia parlamentară în care s-a luat în discuție proiectul de amendamente la Legea Sportului, acela despre care am tot vorbit zile la rând, după propunerea domnului Vasile Dîncu.

Asta înseamnă că nici măcar nu se ajunge la discutarea ei. Dacă se dădea aviz favorabil, după aia, se discuta în plen”, a spus moderatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru.

Citește și

Ludovic Orban susține că a fost agresat de protestatarii AUR: „Am fost scuipat, lovit, înjurat”