Indiferent de rezultat, pleacă de la Dinamo!

Învinsă în turul barajului pentru Liga 1, scor 0-2 cu U Cluj, Dinamo trebuie să întoarcă scorul în returul programat pe 29 mai, la ora 21:00.

”Câinii” pregătesc meciul cu ardelenii, vital pentru soarta clubului. Roș-albii se vor despărți de mai mulți jucători în această vară, indiferent de ceea ce se va întâmpla în week-end.

În timp ce Dinamo se află sub pericolul retrogradării, fiind nevoită să întoarcă un deficit de două goluri în returul cu U Cluj pentru a rămâne în Liga 1, Cătălin Carp (28 de ani) negociază cu clubul cipriot AEK Larnaca.

Dorit de vicecampioana Ciprului

Mijlocașul defensiv Cătălin Carp, utilizat ca fundaș central de antrenorul Dusan Uhrin jr, se află în tratative cu AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului.

”AEK s-a arătat interesată de transferul lui Cătălin Carp. Clubul din Larnaca nu s-a oprit doar la interesul pentru jucător, ci a înaintat deja o propunere pentru mijlocașul moldovean”, a scris publicația cipriotă Protathlima.

Pleacă gratis

Cătălin Carp a semnat cu Dinamo în toamna lui 2021 și a adunat 14 meciuri și două goluri în tricoul alb-roșu.

El va rămâne liber de contract la finalul sezonului, astfel că Dinamo nu va primi nimic în schimbul său. Moldoveanul nu este singurul dinamovist care negociază deja cu alte cluburi, mai mulți dintre ”câini” sunt deja în căutarea viitoarelor echipe.

AEK Larnaca a încheiat sezonul pe locul 2 în Cipru, cu 54 de puncte, 4 sub campioana Apollon, și va intra în turul 2 al preliminariilor Champions League. Clubul din Larnaca are în palmares două cupe interne, câștigate în 2004, respectiv 2018.

Citește și

Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera: ”Avem încă un geniu”