--> -->

Incredibil: unde poate ajunge să joace Dinamo meciul de acasă cu Farul!

Dinamo joacă vineri, pe Arena Naţională, cu FC U Craiova, dar apoi este obligată să plece din Bucureşti.

În etapa a 10-a din SuperLigă, “câinii” joacă împotriva campioanei României, Farul Constanţa.

Dinamo – Farul, pe “Cluj Arena”?! Variantă de ultimă oră pentru “câini”

Meciul este programat pe 22 septembrie, dar nu există şanse ca această dispută să se joace în Capitală. Pe Arena Naţională se va desfăşura evenimentul Asia Fest 2023, festival care promovează cultura şi tradiţiile orientale, în weekendul 22-24 septembrie.

Varianta de rezervă ar fi “Arcul de Triumf”. Doar că, din informaţiile Fanatik, gazonul nu se prezintă în cele mai bune condiţii, iar pe arena din nordul Capitalei va avea loc un concert aniversar susţinut de Gheorghe Zamfir, cel mai mare naist din toate timpurile.

Dinamo a fost refuzată atât la Târgovişte, cât şi la Ploieşti. Astfel că, şefii “câinilor” sunt obligaţi să se reorienteze spre Ardeal, acolo unde, ar putea să se joace meciul cu Farul lui Hagi.

Hagi pune presiune pe Dinamo!

Dinamo are un bazin important de fani în Ardeal, astfel că şefii “câinilor” studiază variantele Cluj Arena şi noul stadion “Municipal” din Sibiu pentru găzduirea meciului cu Farul Constanţa. Până acum, Dinamo a jucat pe teren propriu pe arena “Arcul de Triumf”.

Gică Hagi pune presiune pe dinamovişti să anunţe cât mai repede stadionul pe care se va juca meciul. Cei de la Farul Constanţa vor să îşi rezerve din timp hotelul, astfel că vor să ştie cât mai devreme unde se va disputa meciul.

Vinerea asta, de la ora 21:30, “câinii” revin pe Arena Naţională după meciul magic din turul barajului cu FC Argeş. Dinamo a câştigat cu 6-1 meciul tur cu piteştenii şi şi-au netezit drumul spre SuperLiga.

Citește și

România obligată să cumpere zeci de milioane de vaccin anti-Covid pe care nu le mai vrea nimeni! Reacția lui Rafila