Incredibil, pentru ce sumă… A crescut la Dinamo, s-a renunțat la el, acum semnează cu FCSB!

FCSB a încercat în ultimele zile să se miște pe piața transferurilor după ce noul coronavirus a lovit în echipa din Berceni. Mai întâi, și-a securizat poarta după ce l-a transferat pe Cătălin Straton, 30 de ani, care a impresionat în etapa cu FC Argeș (3-0).

În perspectiva duelului de mâine seară, cu Slovan Liberec, din turul III preliminar al Europa League, partidă pe care UEFA nu a fost de acord să o amâne, Gigi Becali vrea să oficializeze în următoarele ore patru transferuri de la Astra Giurgiu! Părțile au ajuns deja la un acord, mai trebuie semnate documentele. David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani) vor semna cu FCSB și vor putea evolua mâine cu cehii.

Constantin Dima este un puști crescut la Academia Dinamo, de care clubul n-a știut cum să se dispenseze mai repede! Ar fi putut să-l aducă în mai multe rânduri înapoi în Ștefan cel Mare, a preferat să-l împrumute pe la Metalul Reșița și Sepsi, până când l-a cedat definitiv. Dima, eligibil U21, este coleg de generație cu Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu și Ion Gheorghe printre alții. La fel ca și în cazul lui Ion Gheorghe, de la Voluntari, Dinamo n-a vrut să mai plătească suma de 50.000 de euro ca să-l readucă la echipă. În această seară, tânărul fundaș semnează cu FCSB, iar pe 3 octombrie va fi adversarul ”câinilor” în derby.

Citește și

Ponta, acuze uluitoare: ”Orban e primul criminal! Nu moare de grija lui Nicușor”

No Comments Yet

Comments are closed