INCREDIBIL O femeie a murit astăzi în vama Nădlac. Câte persoane au intrat în ultimele 24 de ore în țară

România trece printr-o criză fără precedent în momentul de față, dar autoritățile încă nu au închis granițele țării și nici nu se testează oamenii care vin din zonele galbene pentru COVID-19. Astăzi, s-a petrecut o tragedie în vama Nădlac. O femeie de 70 de ani a murit astăzi în vamă.

Femeia se întorcea din Anglia, a coborât din mașină pentru a se deplasa spre locul unde medicii de la Direcția de Sănătate Publică fac controlul epidemiologic și a căzut ca secerată pe drum. Ea a intrat în stop cardio-respirator și medicii de la SMURD n-au putut să-i salveze viața.

”Știm despre decesul femeii de la Nădlac, de la frontiera de pe autostradă. Dar nu știm dacă a fost infectată cu coronavirus sau nu. Asta urmăm să aflăm, după efectuarea investigațiilor”, a spus Constantin Catană, directorul DSP Arad.

Foarte mulți români din diaspora aleg să se întoarcă acasă în această perioadă. De duminică de la ora 8:00 până luni la ora 8:00, au intrat în țară 5.900 de persoane prin vama Nădlac II, cu 2300 de mijloace de transport.

Astăzi la prânz coada la vama Nădlac era chiar de 5 ore, în timp ce săptămâna trecută se aștepta în jur de 2 ore. Motivul este faptul că în Ungaria există culoar verde de traversare a țării doar pe timp de noapte!

Citește și:

Combinezoane românești, exportate în Italia: ”Statul lucra cu China” Cine i-a vizitat astăzi!No Comments Yet

Comments are closed