Incredibil: Diego Capel, refuzat și la Divizia B!

Diego Capel, 32 de ani, a fost cinci zile în teste la Dinamo, doar că nu i-a impresionat pe Cosmin Contra și pe Rufo Collado. Mai mult, impresarii l-au propus pe spaniolul ce-a câștigat de două ori Cupa UEFA și la Clinceni, și la Voluntari, dar și la U Cluj, în liga secundă.

Șeful ardelenilor, Daniel Stanciu, a confirmat informația și a explicat de ce l-a refuzat pe Capel. ”Nu cred că aveam forța să îl luăm pe Diego Capel. A fost propus înaintea meciului cu Metaloglobus. Am respins din prima ideea. Impresarul care m-a sunat era nou. Nu cred că e același care l-a propus la Dinamo.

Era chiar lângă Capel când am vorbit și era dispus să vină. I-am prezentat proiectul și era gata să vină. Ideea e că mi-a spus că nu s-a înțeles cu Dinamo. Dinamo aduce pe zeci de mii de euro salariu, mi s-a părut ceva ciudat. Suna bine dacă îl aduceam, dar a jucat ultima dată în Malta.

A jucat și nu prea și acolo. Are o problemă și am zis că nu îl luăm. Mi-a surâs ideea, dar nu am mai sunat înapoi. În primul rând, era vorba de pregătirea fizică. Am auzit ce a declarat Cosmin Contra, am mai întrebat pe cineva ce s-a întâmplat. Am înțeles că nu e pus la punct fizic și nu avem timp. Mai avem nevoie de un jucător doi, dar nu ne aruncăm. Vrem să aducem jucători care au un nivel fizic ridicat. E greu să găsești acum în Liga 2, să fie și bine cu salariul, să ne putem permite.

Era și un salariu foarte mare pentru Capel. Am înțeles că nu a ajuns la un acord cu Dinamo și atunci am zis că dacă nu s-a înțeles acolo, se înțelege cu noi?”, a declarat Daniel Stanciu la Look Sport.

Citește și

Firea, la prezidențiale în 2024? ”Eu asta i-am spus și lui Victor Ponta”