Incredibil! Cine a ajuns să-l sfătuiască pe Gigi Becali: cel mai mare fost rival

FCSB luptă diseară pentru obținerea biletelor pentru grupele Europa League, confruntându-se cu lusitanii de la Vitoria Guimaraes. Gigi Becali l-a lăsat pe Vergil Andronache la conducerea echipei și pentru acest meci, însă, din culise, se vorbește de mai mult timp că însuși patronul este cel ce comandă tot la formația pe care o deține.

Gazeta Sporturilor a venit astăzi cu detalii inedite vizavi de situația la zi de la FCSB. Culmea e că unul dintre sfătuitorii importanți ai lui Becali a ajuns tocmai fostul rival de la Dinamo, Cristi Borcea, Gigi fiind nașul de cununie la a doua căsătorie a omului de afaceri care, momentan, este închis în ”Dosarul retrocedărilor”.

O alegere șocantă a lui Bogdan Andone, ex-antrenorul roș-albaștrilor, a fost folosirea lui Diogo Salomao ca fundaș stânga împotriva Botoșaniului, într-o partidă pierdută cu 0-2. Antrenorului nu-i trecuse prin minte să-l retragă în apărare pe mijlocașul ofensiv portughez. L-a sunat patronul cu o zi înaintea jocului: “Bagă-l pe Salomao fundaș stânga, dacă tot n-avem jucător pe postul ăla!”.

Tehnicianul s-a informat, i-a spus patronului că portughezul n-a jucat niciodată pe acea poziție. “Ba da, a jucat!”, a insistat Gigi, “mi-a zis Borcea că la Dinamo l-a văzut fundaș stânga pe Salomao!”. Iar când fostul antrenor a mai spus că a vorbit și cu jucătorul în cauză, patronul a replicat: “Bagă-l, mă, fundaș stânga, știe sigur finu’ Borcea!”.
Citește și:

”Câinii” sunt celebri și la Paris! Ce s-a auzit despre echipa din Ștefan cel Mare